Výpadek mezinárodní ústředny CETIN

Z důvodů poruchy, která zasáhla mezinárodní ústředny CETIN v Praze i v Brně mají zákazníci O2 CZ a O2 Slovensko v zahraničí problémy v případě volání v mobilní síti. Tito zákazníci jsou nedostupní i pro volání z Česka a ze Slovenska. Porucha v tuto chvíli zasahuje volání zákazníků v roamingu. Mezinárodní provoz se v průběhu noci podařilo ve značném rozsahu obnovit.

Společnost CETIN společně se svými dodavateli i nadále pracuje na odstranění problému s maximální prioritou. Společnosti O2 a zejména všem dotčeným zákazníkům O2 CZ a O2 Slovensko se velmi omlouváme.

Další článek: Android kraluje mobilním platformám a během pěti let se na tom nejspíš nic nezmění

RECENZE: Xiaomi Mi 8 Lite — zaděláno na vánoční bestseller

** Xiaomi Mi 8 Lite má velmi dobrý poměr ceny a výkonu ** Zadní strana s gradientem není všechno a dnes ji skoro každý ** Vlastnosti často dražších modelů vyvažují zbytečné kroky vedle

Jakub Vrbacký | 21

RECENZE: Huawei Mate 20 Pro — génius s hromadou technologií, které si zamilujete

** Huawei vyrobilo nejinovativnější smartphone současnosti ** Obsahuje čtečku v displeji a podporuje zcela nový typ paměťovek ** Prvotřídní displej, foťák Leica a dlouhá výdrž jsou největší přednosti

RECENZE: Xiaomi Redmi Note 5 je téměř bez chyby a má skvělou cenu

** Kvalitně zpracovaný telefon, na kterém se obtížně hledají chyby ** NFC je zejména v ČR klíčovým parametrem, který zde bohužel chybí ** Povedený mix funkcí si může držet přijatelnou cenovku

RECENZE: Xiaomi Mi Mix 3 — bezrámečkový slider je závanem budoucnosti i nostalgie

** Xiaomi Mi Mix 3 je slider, který se téměř zbavil rámečků ** Výsuvná část ukrývá duální selfie kamerku a blesk ** Telefon rovněž nabídne špičkovou výbavu a fotoaparát

Martin Miksa | 5

Vybrali jsme 13 povedených chytrých hodinek a náramků. Nejen pod vánoční stromek

** Nositelnosti jsou specifická kategorie, vybírají se jinak než mobily. ** Co model, to charakter, unikátní mix vlastností, parametrů a funkcí. ** Začneme jednoduchým náramkem, skončíme našlapanými Apple Watch.

Filip Kůžel | 29