Výpadek mezinárodní ústředny CETIN

Z důvodů poruchy, která zasáhla mezinárodní ústředny CETIN v Praze i v Brně mají zákazníci O2 CZ a O2 Slovensko v zahraničí problémy v případě volání v mobilní síti. Tito zákazníci jsou nedostupní i pro volání z Česka a ze Slovenska. Porucha v tuto chvíli zasahuje volání zákazníků v roamingu. Mezinárodní provoz se v průběhu noci podařilo ve značném rozsahu obnovit.

Společnost CETIN společně se svými dodavateli i nadále pracuje na odstranění problému s maximální prioritou. Společnosti O2 a zejména všem dotčeným zákazníkům O2 CZ a O2 Slovensko se velmi omlouváme.

Další článek: Android kraluje mobilním platformám a během pěti let se na tom nejspíš nic nezmění

Aplikace pro Android, bez kterých nedokážu žít [Jakub Vrbacký]

** Donedávna jsem používal Windows 10 Mobile, změna bolela ** Co není na očích, neexistuje, takže mám jedinou plochu ** Důležitým pomocníkem je Nova Launcher s bohatým nastavením

Jakub Vrbacký | 29

Jak správně dobíjet baterie současných mobilů? Pozor na zastaralé návyky

Baterie v mobilních zařízeních se vyvíjejí, i když možná ne tak rychle jako některé jiné komponenty. Přesto už s dnešními články není žádoucí pracovat jako kdysi s NiCd bateriemi.

Předpověď počasí od Českého hydrometeorologického ústavu slibuje nejpřesnější data

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) už nedodává pouze data, má dvě aplikace pro Android Těšit se můžete na jednoduché uživatelské rozhraní a dostatek informací Chybí naopak jakékoliv možnosti nastavení a postrádáme také widgety

Filip Kůžel, Jozef Cmar | 9