Známý výrobce oslavuje 50 let. Nabízí výrazné slevy

Během 50 let si prošel výrazným vývojem a přinesl množství inovací
Známý výrobce oslavuje 50 let. Nabízí výrazné slevy

Dlouhá tradice inovací

Když se úspěšná jihokorejská společnost po 30 letech podnikání v nejrůznějších oblastech, od loďařského průmyslu po zpracování bavlny, rozhodla v univerzitním městě Suwon v roce 1969 založit novou divizi na výrobu elektroniky Samsung Electronics, jen málokdo si zřejmě uvědomoval, o jaký historicky zásadní krok jde. Od té doby se změnilo mnoho – z jednotky v Jižní Koreji se postupně stala jednotka globální, jejíž výrobky nás obklopují na každém kroku. Inovace se kromě mobilních telefonů týkají zejména technologií v oblasti televizorů, praček, ledniček, vysavačů či monitorů.

Klepněte pro větší obrázek

Jelikož společnost Samsung Electronics letos slaví 50 let od jejího vzniku a zároveň 50 let inovací, které se podepsali pod její úspěch ve světě technologií, pro zájemce o její produkty připravila speciální nabídku. Ta čeká na každého od 17. června do 5. srpna, což je přesně padesát dní a zahrnuje 50 oblíbených produktů spotřební elektroniky se slevami ve výši až 50 000 Kč. 50 dní trvající nabídku budou průběžně doplňovat i další krátkodobé akce na vybrané produkty. Stačí jen sledovat stránky www.50letsamsung.cz.

Během 50 dnů si mohou zájemci vybrat z 50 produktů, jako jsou QLED televizory, soundbary, monitory, pračky, ledničky či vysavače a vybavit si tak domácnost novými spotřebiči za výhodnější ceny. Samsung za nákup vybraných modelů totiž nabízí peníze zpět (cash back) ve výši od 5 % do 23 %. Všechny produkty zařazené do speciální nabídky, seznam prodejců a podmínky získání slevy jsou k dispozici na stránce www.50letsamsung.cz.

Další článek: Skládací Huawei Mate X je v Česku. Zatím na ukázku, do prodeje půjde na podzim

Levný Google Pixel 4a je konečně tady. iPhonu SE (2020) roste zdatná konkurence

** Google s několikaměsíční prodlevou konečně oznámil Pixel 4a ** Novinka dostala stejný fotoaparát, jaký má výrazně dražší Pixel 4 ** Přímý konkurent iPhonu SE (2020) však bude stát jen 9 tisíc Kč

Martin Chroust | 51